top of page

Quin gran èxit! Som Collblanc - La Torrassa


Ni la pluja, ni el fred, van poder aturar-nos! I és que el dissabte 21 vam poder gaudir d'una super festa d'El Món a la Plaça! La festa va ser tot un èxit i vam ser molts els qui vam acostar-nos, durant tot el dia, a l'Antic Cine Romero per participar d'aquesta jornada festiva i comunitària!


Tècnics/es, ciutadania i Administració vam compartir moments màgics de sumar optimisme i esperança, de compartir ganes de cridar ben fort "Jo sóc Collblanc - La Torrassa", de teixir oportunitats i desitjos de convivència i cohesió als nostres barris.


Aquesta ha estat només la primera de moltes iniciatives festives que farem! Seguim endavant amb el procés comunitari, i seguim sumant esforços tots i totes!


Ah! L'acció de "La Torrassa pinta bé" no va poder fer-se, però ben aviat us direm la nova data. Seguim amb ganes de "posar guapo" el nostre barri, així que molta atenció que els joves i els comerciants n'estan preparant una de grossa! En aquest mateix blog trobareu, ben aviat, les noves dates confirmades!




Qui hi ha darrera del blog?
Pàgines d'interès
Paraules Clau
Xarxes Socials
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube básica Negro
bottom of page