top of page

El món a la Plaça ha passat... però seguim!

Avui hem fet la reunió de valoració d'El món a la Plaça, amb molta de la gent que va estar implicada en els preparatius de la Jornada. Aquesta trobada ens ha servit per compartir impressions de com va anar la festa el dia 21 de març, sempre amb la vista posada en seguir treballant conjuntament.

La valoració que en fem és molt positiva, i tots i totes tenim ganes de seguir fent coses plegats. Això no ha fet més que començar!

Hem pogut guadir d'un petit vídeo que recull unes fotografies del tot el que va passar el 21 de març, que us el compartim amb aquesta entrada, perquè tots i totes poguem anar obrint boca fins que arribi el video de la Jornada! Està al forn ja, però fa molt i molt bona pinta!

Compartir els nostres punts de vista, pensar en propostes de millora de cara a activitats futures, i veure quin és el cost real de la Jornada, tenint en compte les hores de treball que hi hem invertit tots els implicats, serveix per adonar-nos del valor d'una activitat com aquesta, que és exitosa perquè compta amb la vostra participació! Si voleu conèixer informacions més concretes d'aquest pressupost estimat, no dubteu en escriure'ns, però us podem avançar que el cost real de la Jornada és de 650h de treball i un valor econòmic estimat en 15.000 euros. Aquests nombres, representen l'esforç i implicació de tota la comunitat de Collblanc i La Torrassa, i això, no té preu!





I no ens oblidem tampoc del repte que us vam plantejar... són uns quants els que ens heu fet arribar el vostre vídeo de testimoni, així que aquí us deixem la sorpresa que us havíem promés! "Jo vaig ser al món a la Plaça, Jo sóc Collblanc - La Torrassa"! Disfruteu-lo!


Per acabar, ens encanta poder explicar-vos que l'activitat de "La Torrassa pinta bé!", que consisteix en les pintades de persianes d'alguns comerços al C/ Martí i Julià, es farà el diumenge 26 d'Abril, a les 11h. Abans però, el divendres 24 a les 19'30h, a l'espai jove "La Claqueta" de l'Antic Cine Romero, es farà un taller per a tots els joves que tinguin ganes d'apropar-se al món dels grafitis, retallant les plantilles de les pintades que es faran el dia 26. Posem guapa La Torrassa! Ens trobem a La Claqueta, per anar tots junts cap als comerços!



Qui hi ha darrera del blog?
Pàgines d'interès
Paraules Clau
Xarxes Socials
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube básica Negro
bottom of page