top of page

Full Informatiu d'estiu!

Tenim el plaer de presentar una nova publicació del Full Informatiu COMPARTIR amb el que clausurem un curs ple de reptes i retornem part de les fites que hem aconseguit entre tots i totes.


El díptic vol visibilitzar d'una manera senzilla i interactiva algunes de les iniciatives que vam construir entre tots i totes als barris de Collblanc-la Torrassa durant el primer semestre d'aquest any 2017.


Aquest Full Informatiu vol ser l'altaveu d'algunes de les propostes col·lectives que podem trobar al territori i és una crida a participar activament en el disseny i desenvolupament de les mateixes. Sentiu-vos convidats perquè tothom tenim un paper important, tots i totes #SomCollblancLaTorrassa!!


Aquest número 7 inclou diversos articles com "Un pas més per la Convivència", Cicle d'activitats: "Gaudir Millora La Salut", La veu dels participants al taller de teatre "Històries en Trànsit", "Compromís col·lectiu en la cura dels infants, "Comissions Socioeducatives" i "Obert per vacances: juny i juliol 2017". I com a l'anterior número comptem amb:


  • La col·laboració d'alguns/es còmplices més rellevants que enriqueixen el contingut publicat.

  • L'ús de codis QR per poder accedir a alguns dels vídeos de les diferents activitats mencionades.


Els enllaços són els següents:


Desitjar-vos una bona lectura perquè #GaudirMilloraLaSalut!!!


Qui hi ha darrera del blog?
Pàgines d'interès
Paraules Clau
Xarxes Socials
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube básica Negro
bottom of page